A Jabil Circuit Inc.-t 1966-ban alapították Detroitban. Anyavállalatunk már kezdetben is autóipari beszállítóként működött, tevékenységét az 1970-es években kezdte el bővíteni, és így vált a világ első számú elektronikai beszállítójává. A vevőkör ma már az elektronikai ipar majd minden területére kiterjed, több ezer féle elektronikai cikket gyártanak a vállalatnál. A Jabilnek jelenleg 28 országban 100 gyára van, Magyarországon 2000-ben telepedtünk le Tiszaújvárosban. Jelenleg közel 4000 kollégát foglalkoztatunk, amivel a Jabil Circuit Magyarország Kft. a világon a harmadik legnagyobb, Európában pedig a legnagyobb gyára az anyavállalatnak.

KIT?
Vállalatunk törekszik arra, hogy kiváló szakembereket alkalmazzon, és hogy ők a cégünknél megtalálhassák a magánélet és a karrier optimális egyensúlyát. A Jabilnél nem csak szlogen a fiatalos lendület,  munkatársaink átlagéletkora alig 34 év. 

MIT?
A széles és változatos termékpalettának köszönhetően nagyon sok tapasztalatot lehet rövid idő alatt felhalmozni, és munkatársaink sokszor szembesülhetnek a próbagyártás kihívásával is. Számos lehetőség adódik a technológiai fejlesztésekre, szárnyalhat a mérnökök kreativitása. A jó ötletek nem maradnak papíron, hanem a Lean rendszeren keresztül bevezetésre is kerülnek, a fejlesztőt pedig díjazzuk.

MIÉRT?
Mert mindenki, aki hozzánk csatlakozik, valós karrierlehetőségek előtt áll. Mert multinacionális környezetben dolgozunk, így külföldön is szerezhetünk tapasztalatot, szert tehetünk innovatív tudásra - ez is garantálja folyamatos fejlődésünket. Csak úgy, mint a dinamikusan változó ipari környezet,  és fiatalos, lendületes csapatunk. Mi igent mondunk a kihívásra! Juttatási csomagunk alapja a versenyképes fizetés, ezen felül a bónuszrendszeren, az utazási támogatáson, a melegétkezési hozzájáruláson, a lakhatási, áttelepülési támogatáson és az esetleges részvényopciókon túl részei például a kedvezményes sportolási lehetőségek, a családi rendezvények vagy az ingyenes fogorvosi ellátás is. 

Felkeltettük érdeklődésed? Látogass el honlapunkra, a www.jabil.hu-ra és ismerj meg minket!

Téged is várunk csapatunkba, ha beszélsz angolul és rendelkezel az alábbi képzettségek valamelyikével:

  • Gépészmérnök
  • Villamosmérnök
  • Automatizálási mérnök
Kövess Minket!